13 مرداد 1404 ساعت 11:23

آخرین جلسه و اختتامیه جلسات هفتگی قرآن کریم روز یکشنبه ساعت 17.30 با حضور استاد حاج حسن صیدآبادی، حجت الاسلام والمسلمین رضازاده، مدیر محترم حوزه علمیه امام محمدباقر(ع) شهرستان بندرگز و سجاد صیدآبادی و با حضور پرشور نوجوانان قرآنی در مسجد جامع شهرستان بندرگز برگزار شد.

در این جلسه نورانی قرآن کریم که با حضور پرشور و باصلابت نوجوانان قرآنی همراه بود، آیاتی از سوره مبارکه حجرات تلاوت و هم خوانی شد و سپس به مباحث معارفی و اخلاقی قرآن کریم در این سوره پرداخته شد.

لازم به ذکر است، بیش از 40 جلسه قرآنی در این ترم برگزار شد که شش ماه اول سال، قبل از نماز جماعت مغرب و عشاء و شش ماه دوم سال، پس از نماز جماعت مغرب و عشاء در مسجد جامع شهرستان بندرگز برگزار گردید که میانگین حضور و استقبال قرآن آموزان در این جلسات قرآنی در هر جلسه حدود 50 نفر بوده است که در برخی جلسات تعداد آنان به بیش از 80 نفر نیز رسیده است.

از همه ی اساتید، پیشکسوتان، مسئولین، چهره های ممتاز قرآنی، قرآنیون، خیرین و خادمین قرآن کریم به جهت حمایت هایی که در برپایی این جلسات قرآنی داشتند تشکر می کنیم.

Template Design:Dima Group