پخش زنده اینستاگرامی اساتید مهدی غلام نژاد و سجاد صیدآبادی
پخش زنده اینستاگرامی اساتید ممتاز قرآن کریم مهدی غلام نژاد از استان تهران و سجاد صیدآبادی از استان گلستان با محوریت گفتگو- تلاوت- محفل و با هدف انس و الفت بیشتر جوانان و مردم شریف به قرآن کریم در شرایط مجازی جامعه برگزار می شود.
مسابقه فرهنگی بمناسبت ولادت باسعادت حضرت زینب کبری(س)
آخرین مهلت شرکت در مسابقه:
شنبه ۲۹ آذر ۱۳۹۹ ساعت ۱۴
اعلام برندگان مسابقه:
شب ۲۹ آذر ۱۳۹۹ ساعت ۲۱
به شرکت کنندگانی که بتوانند به هر ۵ سوال پاسخ صحیح دهند، به قید قرعه جوایز ارزشمندی اهداء خواهد شد.
پاسخ های تان را به آدرس تلگرامی @seghlain313 ارسال کنید./ سوالات در ادامه مطلب؛
کتاب الف باء قرآن به زیر چاپ رفت
کتاب جامع "الف باء قرآن" تالیف سجاد صیدآبادی پس از دریافت مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و ثبت در سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران به زیر چاپ رفت.
این کتاب مشتمل بر ۶۵ صفحه و با محوریت "روش تدریس روخوانی و روانخوانی قرآن کریم براساس شیوه تدریس استاد حسن صیدآبادی جهت استفاده بهینه مدرسین، اساتید، معلمین و مربیان قرآنی تالیف شده و بزودی به بازار عرضه خواهد شد.
علم آموزی تکلیف است
جلسه شانزدهم: 95.1.10
قرآن کریم سخن خود را با «خواندن»، «علم» و «كتابت» آغاز كرده و پيوسته مسلمانان را به تفكر و تدبر در هر چه آفريده شده، فرا خوانده است. اهميت و عظمت مقام علم؛ در حدي است كه خداوند در قرآن به پيامبرش دستور مي دهد: « قُل هَل يَستوِي الَّذين يَعلمونَ وَ الَّذين لايَعلَمون... ؛ [اي پيامبر!] بگو: آيا كسي كه عالم است با كسي كه نمي داند برابر است».
اینکه قرآن کریم و همینطور ائمه اطهار(علیهم السلام) و بزرگان دین به کسب علم و دانش بیش از پیش تاکید کرده اند، درواقع همان امر به تکلیف است؛ و تکلیف به کسب دانش و معرفت همان آینده نگری است. یعنی آن جوان و نوجوان که در جایگاه دانش آموز و یا طلبه و دانشجو قرار می گیرد، باید بداند که نه تنها آینده خود با علم آموزی متغیر است، بلکه آینده جامعه اسلامی با کسب علم و دانش او متغیر خواهد بود.
فلذا کسی که وارد فضای مدرسه و یا حوزه و دانشگاه می شود می بایست ابتدا با نیت قربه الی الله وارد بشود و سپس در مسیر کسب علم و دانش و فضیلت بکوشد. درحال حاضر اگر جامعه ای بخواهد ساخته بشود، مسیرش مدرسه و حوزه و دانشگاه است و اگر بخواهد مدینه فاضله ای ترسیم بشود، مسیرش همان مدرسه و حوزه و دانشگاه است و درنهایت اگر کسی بخواهد بهشت و جهنمی برایش حاصل بشود، باز هم مسیرش مدرسه و حوزه و دانشگاه است؛ و استمرار بر تحصیل و کسب فضیلت همان جهاد است و خوشا به حال کسانی که در این مسیر خالصانه جهاد می کنند و خود و دیگران را به جایگاه رفیع علم و فضیلت می رسانند که طوبَی لَهُم وَ حُسنُ مَئاب.
برگرفته از سلسله دروس اعتقادی، تربیتی و معرفتی سجاد صیدآبادی